Wat kost een autoverzekering? Binnen enkele minuten weet je het!

All Risk Autoverzekering

OVER DE VERZEKERING

Wat is een All Risk autoverzekering?

De All Risk autoverzekering ook wel WA Volledig Casco genoemd is één van de meest uitgebreide autoverzekeringen. Maar hoe komt dit? Dit komt doordat deze verzekering de meest uitgebreide dekking voor jou auto biedt. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor auto’s met een hoge dagwaarde. Zo voorkom je extreem hoge kosten bij omstandigheden. De All Risk autoverzekering is een aanvulling op de WA-autoverzekering. De dekkingen die bij WA Beperkt Casco autoverzekering komen kijken vallen ook onder deze verzekeringen. Meer weten over deze All Risk autoverzekering kosten? Lees dan snel verder want wij gaan jou hier alles uitgebreid over vertellen.

Informatie

Wij informeren jou over alles op het gebied van autoverzekeringen.

Betrouwbaar

Wij leveren betrouwbare content.

Service

Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.

businessman-protecting-toy-car-with-hands-GQVUDT8
STAP VOOR STAP

Hoe werkt het?

Zo vind je in 5 stappen de goedkoopste All Risk autoverzekering voor jou auto:

Gegevens

Vul je gegevens in. Denk hierbij aan je: kenteken, postcode en geboortedatum.

Schadevrije jaren

Vul het aantal schadevrije jaren in.

Dekking

Geef de dekking aan van jou voorkeur.

Kilometers

Vul het aantal kilometers dat jij per jaar rijdt in.

Overzicht en vergelijken

Bekijk het overzicht van de goedkoopste All Risk autoverzekering.

DEKKING

Wat dekt de All Risk autoverzekering?

De All Risk autoverzekering dekt het meest en is het meest uitgebreid van de 3 basisverzekeringen. Er worden meerdere dingen gedekt. Eén daarvan is schade door eigen schuld. Hierbij maakt het niet uit of de aanrijding door jou veroorzaakt is of niet. De verzekeraar regelt hoe dan ook vervangend vervoer, de reparatie en vergoedt de schade voor jou. Fijn hé? Het kan ook voorkomen dat er schade aan de auto ontstaat door vandalisme. Bij Autoverzekering WA met beperkt casco wordt naast schade voor diefstal ook schade door opzettelijk vandalisme gedekt. De laatste bijkomende factor is nieuwwaarde bij total loss. Als de kosten van de schade de waarde van je auto overstijgen (een heel hoog bedrag dus) of de auto niet meer te repareren is dan keert de verzekeraar de eerste één tot drie jaar de nieuwwaarde uit. Meer informatie over autoverzekeringen en alles wat daarbij komt kijken? Bekijk dan onze blogs door op de onderstaande knop te klikken.

Wanneer kies je voor een All Risk autoverzekering?

DE JUISTE KEUZE

De verzekering past bij mij

  • Je auto is 0 tot 6 jaar oud
  • Je bent volledig afhankelijk van jouw auto
  • Je auto heeft een hoge dagwaarde
  • Je hebt vele schadevrije jaren opgebouwd

 

De verzekering past niet mij bij

  • Je auto is ouder dan 6 jaar
  • Je bent niet volledig afhankelijk van je auto
  • Je auto heeft geen hoge dagwaarde
  • Je hebt geen schadevrij jaren opgebouwd

All Risk autoverzekering verplicht?

VERLICHTING?

Het verzekeren van je auto in Nederland is voor iedereen verplicht. Heb je een auto met het kenteken op je naam? Dan is dit geen keuze maar een verplichting. Echter is de All Risk autoverzekering niet verplicht. Dit is één van de meest uitgebreide autoverzekeringen met de meest uitgebreide dekking. Het is geheel jouw keuze om ervoor te kiezen om deze All Risk autoverzekering aan te schaffen.

De WA-autoverzekering is de basisdekking voor iedere auto in Nederland. Dit houdt in dat deze verzekering dus wel verplicht is. Meer weten over de kosten WA autoverzekering? Lees dan onze pagina over de WA-autoverzekering. Hierin behandelen we alles wat te maken heeft met deze verzekering zodat jij goed geïnformeerd wordt.

Tips voor je All Risk autoverzekering

EEN HANDIGE TIP

Een All Risk autoverzekering biedt de meest uitgebreide dekking. Dit kan natuurlijk een gerust gevoel geven waardoor je al snel geneigd bent om deze verzekering aan te schaffen. Een tip die wou jou kunnen meegeven is om over de volgende factoren na te denken. Denk hierbij aan: is je auto veel waard en/ of is je auto gloednieuw? Wanneer jouw auto een hoge dagwaarde heeft is het afsluiten van een All Risk autoverzekering helemaal niet zo gek idee. Maar mocht jouw auto niet zo’n hoge dagwaarde hebben of hij is niet gloednieuw dan raden wij jou aan om ook eens te kijken naar de WA Beperkt Casco autoverzekering.

Goedkoopste All Risk autoverzekering

VOORDELIG

Een zo goedkoop mogelijke autoverzekering, het klinkt als muziek in de oren. Wij kunnen als geen ander begrijpen dat dit iets is wat iedereen wel graag zou willen. Maar wat is nou eigenlijk de goedkoopste All Risk autoverzekering voor jou? Hiervan is lastig een schatting te maken doordat het van meerdere en verschillende factoren afhangt. Denk hierbij aan factoren van je auto (soort auto en gewicht) en persoonlijke factoren (leeftijd, adres, aantal vrijeschade jaren). Deze onderwerpen hebben samen een grote invloed op de premie die jij gaat betalen over de autoverzekering. Wat nou de goedkoopste All Risk autoverzekering is hangt af van de persoon zelf. Voor ieder individu kan dit weer anders zijn.

Wat je wel kan doen is vergelijken van diverse autoverzekeringen. Je wilt tenslotte goed geïnformeerd zijn voordat jij er één af gaat sluiten. Door het vergelijken kom jij er achter wat voor jou nou de goedkoopste All Risk autoverzekering is. Wij raden jou dit sterk aan! Maar hoe doe je dit? Dit kan je doen door middel van je eigen adres en gegevens in te vullen. Wij raden je ook aan om naar andere verzekeringen te kijken zoals de WA-autoverzekering en de WA Beperkt Casco verzekering. Een tip van ons: vergelijk autoverzekering.

Kom je er niet uit?

CONTACT

We begrijpen het helemaal, auto verzekeren kan soms best lastig zijn en vooral als je hier nog niet zoveel over weet. Je wilt natuurlijk graag de juiste keuze maken zonder dat je er achteraf spijt van gaat krijgen. Dit geeft jou een fijn en gerust gevoel ook wanneer je besluit deel te nemen aan het verkeer. Hierdoor voorkomen we ongelukken wat ook weer voor een lagere premie zorgt, nietwaar?

Wij maken het graag zo gemakkelijk mogelijk voor je en bieden hulp wanneer dit nodig is. Wij zijn gespecialiseerd is alles op het gebied va autoverzekeringen en staan je graat te dienst. We zijn hier tenslotte niet voor niets Heb je vragen? Geen probleem, wacht dan niet langer en neem contact met ons op.