Wat kost een autoverzekering? Binnen enkele minuten weet je het!

Best Budget Smartphones 2021

Many obsoleted cellphones and a smartphone on a grunge background.

Best Budget Smartphones 2021

Voorbij zijn de dagen dat het uitgeven van €500 plus voor een fatsoenlijke telefoon de norm was. Nu kun je een hoogwaardige smartphone kopen voor minder dan €200 met een breed scala aan merken en modellen. Hier is onze lijst met de beste budgetsmartphones in 2021.

Lees onze gids en ontdek de beste goedkope mobiele telefoons van 2021 — allemaal voor minder dan €200.

Beste budget smartphones 2021:

  1. Motorola Moto G8 Power
  2. Realme 6
  3. Alcatel 3L (2020)
  4. Xiaomi Redmi Note 9 Pro
  5. Nokia 5.3
  6. Sony Xperia L4
  7. OPPO A5 2020
  8. Samsung Galaxy A21s

Zijn budgetsmartphones goed?

Als je kijkt naar een goedkope telefoon onder de £200, is de eerste gedachte die in het hoofd van veel consumenten springt: wat is er mis mee? Fabrikanten moeten (en doen) compromissen sluiten om hun producten tegen lage prijzen aan te bieden. Maar de beste goedkope smartphones zijn perfect geschikt voor onze dagelijkse behoeften: surfen op het web, films kijken en naar muziek luisteren, foto’s maken voor sociale media en eenvoudig gamen.

Veel betaalbare telefoons bieden tegenwoordig drievoudige of zelfs quad camera’s aan de achterzijde, een 6-inch of groter scherm met FHD+ resolutie en snel opladen. Alleen draadloos opladen en 5G lijken voor deze prijs onbereikbaar.

Chinese smartphones

Een manier om geld te besparen is door een „Chinese smartphone” aan te schaffen. Deze handsets met een goede prijs-kwaliteitverhouding worden steeds populairder. De bekendste merken, Huawei en Honor, zijn van de top gestoten sinds ze het recht hebben verloren om Google-apps vooraf te installeren. Maar nieuwe namen zijn opgestegen om hun plaats in te nemen, bijvoorbeeld Xiaomi, OPPO en Realme.

Maar Chinese merken hebben de markt niet in het nauw gezet. De afgelopen jaren heeft Samsung de kwaliteit van zijn budgettelefoons uitgebreid en sterk verbeterd. Sony heeft de lijst gemaakt en Nokia is ook weer aan boord met de line-up van Android One-telefoons.

SIM-gratis telefoons kopen

Het kiezen van een goedkope smartphone maakt het kopen van SIM ook eenvoudiger. Waarom zou u zich verbinden met een duur contract of een ongewenst netwerk als u kunt winkelen en de diensten kunt vinden die het best bij uw behoeften passen? Dit kan gemakkelijk worden vertaald naar lagere maandelijkse betalingen, of als je dat wilt, kun je zelfs Pay As You Go (PAYG) betalen. Als je klaar bent voor een nieuwe handset — geen probleem, zet je huidige simkaart gewoon over naar je nieuwe telefoon. Of, in het geval van telefoons met twee simkaarten, profiteer van de pakketten en netwerken die door twee totaal verschillende providers worden aangeboden.

Alle telefoons die in dit artikel worden vermeld, zijn SIM-vrij.

Deel dit bericht

ONZE BLOGS

Nieuwste blogs

Bekijk hieronder onze recentste blogartikelen. Hierin behandelen we onderwerpen rondom autoverzekeringen die handige en leerzame informatie bevatten.

Wat kost een autoverzekering eigenlijk?

Wat kost een autoverzekering eigenlijk?

Dit is een vraag die vaak gesteld wordt, het in tenslotte belangrijk om te weten…

Wat is een autoverzekering?

Wat is een autoverzekering?

Het kan natuurlijk zo zijn dat je net je eerste eigen auto in bezit hebt…

Welke autoverzekeringen zijn er?

Welke autoverzekeringen zijn er?

Autoverzekeringen, je kan ze vinden in alle soorten en maten. De premies kunnen per verzekeringsmaatschappij…