Wat Kost Een Autoverzekering Per Maand?

Wat Kost Een Autoverzekering Per Maand? De gemiddelde kosten voor een autoverzekering voor een volwassene is afhankelijk van vele factoren die worden gebruikt door een verzekeraar. Deze factoren omvatten iemands ongeval geschiedenis, alsmede het type voertuig dat is verzekerd. De gemiddelde kosten per persoon in het algemeen worden geschat aangezien de tarieven afzonderlijk worden bepaald.

Een normale autoverzekering kost tussen 50 en de 75€ per maand/ per persoon zonder boetes of ongevallen, deze kunnen de kosten laten oplopen tot het dubbele. Deze bedragen worden geschat op basis van factoren zoals een single-auto gezin en of  een multi-auto gezin. Het nationale gemiddelde van mensen die met een auto rijden per huishouden is drie, en dit kost gemiddeld iets meer dan 50€ per persoon.

Wat Kost Een Autoverzekering Per Maand?

Wat Kost Een Autoverzekering Per Maand. Een andere belangrijke factor die verzekeraars gebruiken om de premie te bepalen van een autoverzekering is de leeftijd van de bestuurders. Meestal genieten oudere chauffeurs  van goedkopere tarieven voorhun  autoverzekering ten opzichte van jongere bestuurders. De leeftijdsgroep die de hoogste premie betalen is de groep die onder de leeftijd van 25 jaar zijn of een autoverzekering voor studenten. Dit is omdat jeugdige bestuurders worden gezien als onervaren en de neiging hebben om roekeloos te rijden waardoor meer kans op ongevallen. Als gevolg daarvan zijn de kosten per maand hoger voor deze leeftijdsgroep.

Wat Kost Een Autoverzekering Per Maand?

Wat Kost Een Autoverzekering Per Maand? De gemiddelde kosten voor een autoverzekering voor een volwassene is afhankelijk van vele factoren die worden gebruikt door een verzekeraar. Deze factoren omvatten iemands ongeval geschiedenis, alsmede het type voertuig dat is verzekerd. Het nationale gemiddelde voor de jaarlijkse kosten van de autoverzekering is toegenomen in de afgelopen drie jaar. In 2009 was het nationale gemiddelde voor een autoverzekering 1,589 € of 132.42 € per maand. In 2010 was de gemiddelde kost per jaar 1.600 € of 133.33 € per maand. De gemiddelde jaarlijkse kosten voor autoverzekeringen zijn in 2011 momenteel 1,796€ of 149.66 € per maand. Dit is een stijging van bijna 11,5 procent ten opzichte van de maandelijkse kosten in 2009. Wat Kost Een Autoverzekering Per Maand is dus afhankelijk van je familie situatie, welke auto je rijdt en de ouderdom van de bestuurders.