Autoverzekeringen vergelijken

Bespaar tot honderden euro’s op uw autoverzekering. Vergelijk gratis alle autoverzekeringen. Via wat kost een autoverzekering profiteert u van unieke extra kortingen op uw autoverzekering. Simuleer direct u kosten online.

OHRA

Ohra autoverzekeringAutoverzekering van OHRA is een van de beste autoverzekeringen en kan u veel voordelen geven. Zo krijgt u in het eerste jaar maar liefst 15% premiekorting! En als uw werkgever is aangesloten bij OHRA dan kunt u ook gebruik maken van de collectiviteitskorting. Zelfs indien u een Makro-pas of donorcodicil heeft, krijgt u bij de OHRA Autoverzekering korting op uw premie. OHRA is grote verzekeraar waardoor u kunt rekenen op een vakkundige service en schadeafhandeling. Een mooi bijkomend voordeel van de OHRA Autoverzekering is dat u eenmalig een gratis APK-keuring voor uw auto kunt krijgen. Indien u nog meer redenen zoekt om een autoverzekering bij OHRA af te sluiten, kunt u verder lezen of direct naar de site van OHRA gaan.

Ga naar Ohra.nl!!

 

Hoe kom je er nu achter welke partij een goedkope autoverzekering aanbied?

In dit artikel zullen wij bekijken hoe je een goedkope autoverzekering kunt vinden.

Er zijn tientallen partijen die een autoverzekering aanbieden. Hoe kom je er nu achter welke partij de goedkoopste autoverzekering aanbied? Je kunt gebruik maken van vergelijkingssites op het internet. Op zulke sites kun je enkele persoonsgegevens en autogegevens invullen. Zo wordt er gevraagd om je geboortedatum en hoe lang je al in het bezit bent van een rijbewijs. Ook wordt er gevraagd om het aantal schade vrije jaren. Bij de autogegevens willen ze graag weten hoeveel kilometer je rijd en wat het kenteken is van de auto. Als je al deze gegevens hebt ingevuld kan het vergelijken beginnen. Het voordeel van dit soort sites is het overzicht dat je krijgt. Je krijgt een mooi overzicht waarin een groot aantal verzekeraars vermeld staan. Hier kun je zien hoe duur elke verzekeraar is. Je kunt zelf de goedkoopste autoverzekering uitkiezen. Let er wel op dat niet alleen de prijs meetelt. Ook zaken zoals opzegtermijn zijn belangrijk. Let dus niet alleen maar op de laagste prijs. Heel veel succes bij het vinden van een goedkope autoverzekering!

Vergelijk alle autoverzekeringen hier online, kom vergelijken berekenen en vandaag nog die autoverzekering met voordelige premie en gunstige voorwaarden afsluiten:

Ohra autoverzekeringen € 60,00 per maand *

De autoverzekering van OHRA kent een gratis opzegservice, ook bij de 2e auto krijgt u een goede no claim korting. Ga snel bereken en vergelijk wat u kwijt bent voor deze voordelige autoverzekering met goede voorwaarden.

FBTO autoverzekering € 56,00 per maand.

Bij FBTO bij de tweede auto dezelfde no claim korting als bij de eerste. FBTO heeft de aanschafwaarde vergoeding en vergoed dus de aanschafwaarde van de auto en niet de dagwaarde ( ook bij tweedehands auto’s ) De accesoires zijn bij de autoverzekering van FBTO standaard meeverzekerd. ga snel kijken berekenen en deze voordelige autoverzekering vergelijken

INSHARED auto verzekering € 41,00 per maand.

Bij de Inshared autoverzekering geldt wel bonus maar geen malus, wanneer uw ouder wordt, gaat de premie naar beneden, deze autoverzekering van Inshared is dagelijks opzegbaar, wel zo makkelijk, ga vandaag nog berekenen en vergelijk de premie.

AllSECUR autoverzekeringen € 48,00 per maand.

de Autoverzekering van Allsecur is dagelijks opzegbaar en kent geen eigen risico. Daarnaast heeft deze autoverzekering een gratis overstapservice. Vergelijk en bereken online  deze gunstige scherpe premie en sluit de voordelige verzekering voor uw auto af.

ZELF.nl auto verzekering, € 50,00 per maand.

U heeft bij de autoverzekering van Zelf.nl altijd 14 dagen bedenktijd op de polis van de verzekering, zij hebben een gratis opzegservice en uitstekende aanvullende dekkingen, ga kijken zoeken vergelijken berekenen en deze verzekering voor uw auto vandaag nog afsluiten.

NATIONALE autoverzekering €47,00 per maand.

De autoverzekering van de Nationale kenmerkt zich onder andere door een snelle service, korting bij Kwikfit en gratis service wanneer u in het buitenland bent bereken en vergelijk online de premie en kom deze voordelige autoverzekering afsluiten.

AUTOWEEK autoverzekering € 54,00 per maand.

weinig premie bij weinig kilometers, 10 % korting bij hybride auto, dagelijks opzegbaar, flexibel eigen risico. kijk vergelijk en sluit vandaag nog deze voordelige autoverzekering af.

Bovenstaande berekening is op basis van een standaard genomen auto, met 5 schadevrije jaren, bestuurder van 37 jaar, wonend in de randstad, uiteraard is de premie op basis van uw gegevens anders, bereken en vergelijk hoeveel u kwijt bent en zoek die gunstige voordelige premie hier online.
* De autoverzekering van OHRA heeft naar onze mening de beste prijs / kwaliteit verhouding.